Hopp til innholdet

Nivos

Nivos Oy använder aktivt Ropo 24

Ropo 24 är en viktig del av Nivos Oy:s dagliga ekonomihantering. Anna Venemies, bokföringsassistent, förklarar hur hon använder tjänsten i sitt arbete.

Jag använder Ropo 24 hela tiden. Jag svarar på frågor om till exempel fakturor, framflyttning av förfallodagar och betalningsplaner och granskar fakturastatus. Från Ropo 24 ser jag i realtid status för alla våra uppgifter och fakturor, och när en betalningspåminnelse skall utfärdas. Jag övervakar också åldersfördelningen av fakturor. Dessutom hämtar jag olika rapporter från systemet om kreditanteckningar och återbetalningar, bland annat. Uppgifterna kan konverteras till Excel för enkel redigering. Mitt arbete har utvecklats eftersom några av de saker som krävde manuell bearbetning nu kan hämtas direkt från Ropo 24. Med Ropo 24 är informationen omedelbart tillgänglig och kan utnyttjas bättre.

Det är särskilt användbart att ha alla uppgiftsmeddelanden och kommentarer arkiverade i Ropo 24. Jag kan kommentera en särskild faktura och all tillhörande korrespondens är lagrad i systemet. Om en kund ringer oss, kan vi kontrollera tidigare diskussioner. Kommunikation via Ropo 24 är mycket enklare än genom e-post, och alla trådar finns tillgängliga både för oss och Ropo Capitals kundtjänst. Om en anställd är sjuk eller på semester, kan en annan person lätt ta över kundserviceuppgiften – tack vare arkivet är alla snabbt uppdaterade.

Ropo 24 är anpassat till våra behov när det gäller till exempel processen med uppsägning av tjänsten. I vår bransch är uppsägningen av tjänsten mycket kritisk och måste gå smidigt utan problem. Ropo och vi har utvecklat processen och lagt till nya funktioner till den. Fakturerings- och betalningsövervakningsprocessen med uppsägning av tjänsten är i stor utsträckning automatiserad, vilket minskar mängden manuellt arbete. Men vid behov, tillåter Ropo 24 också anpassade specifika inställningar och funktioner.

Jag rekommenderar Ropo 24 till alla mina kollegor i liknande roller. Det är lätt att använda, i realtid och webbaserat. Det behövs inga programinstallationer och lösenord, till exempel, är det användarutbytbart. Med Ropo 24 har jag alltid koll på saker på mitt ansvar. Allt jag behöver är lätt tillgängligt via Ropo 24, systemet är lätt att använda och datan välstrukturerad. Vi tycker alla att Ropo 24 är ett riktigt snyggt och praktiskt verktyg.

  • Arkivering
  • Direktbetalningar
  • Energisektorn
  • Hantering av kundfordringar
  • Lokal utskrift
  • netposti
  • Nivos
  • Ropo 24